Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2017 14:44 - Позитивен, радостен дебил- глобалист !?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2264 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 24.11.2017 20:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Откакто проф. Иво Христов се появи в медийното и политическо пространство, освен пълно съгласие с неговите анализи и прогнози, друго, трудно може да се каже. Тук не става дума за партийно тълкуване на най- новата история, а на задълбочен, фактологически анализ на случващото се. Бездарните, марионетни, партийни клакьори, дебилно се надпреварват в обливането му с помия, опити за маргинализация. Спазват правилата от анекдотите за българския казан в ада и ганьовското правило, че всички са маскари ! Така се вегетира много по- лесно и безотговорно, защото истината е като светлината, ако много се взираш в нея, може да те заболят очите! Наскоро професора публично каза, че 80 % от българите са дебилизирани. Тъпаците скочиха възмутено, без да се замислят за  факта, че лудия никога не може да разбере че е луд, а омекотеното, нежно твърдение на Иво Христов е напълно, доказуемо вярно !

          В медицината менталните увреждания са много, най- леките, незастрашаващи другите хора са дебилност, олигофрения или идиотизъм. Те имат явни външни и поведенчески белези. Особено характерен е позитивизма и неподходящия смях и радост в трагична ситуация !

 imageimage


         
Тук не говоря за регистрираните над 60000 души с други, по-тежки, ментални увреждания ! Ха сега си купете вестник или включете телевизора, прочетете за нашите „страшни” успехи и постижения в състезанието за последно и предпоследното място в ЕС по стандарт на живота, по заетост, по осигуровки и пр... Спомнете си, как и защо, над 3 милиона кадърни и образовани напуснаха България, демографската катастрофа, унищожението на всичко печалившо, произвеждащо българско, подменено с внос на храна и всичко останало...!? Как и от кого бяхме принудени да прегърнем чуждите идеи за глобализация, космополитизъм, мултикултурализъм. Огледайте се, ние се изпълнихме с чужденци, те са вече собственици на българска земя, изкупена на безценица !? Българският етнос е с отрицателен прираст, изчезващо  население ! Вижте говорителите по радиа и телевизии, те говорят вече с чуждестранен акцент и чужди думи, а българите ровят из речниците за да разберат казаното !? В това време, се появява един професор Мундаров, който обяснва, че няма нищо страшно от чуждиците, стига да им се слага правилно пълният член !? „ Мадър фъкарът каза: Тугедър бе майна !”

            Българите ни деградираха и опростачиха до степен, много по- висока от дебилизацията . Не вярвате ли, вижте какво става в НС, заради думите и извинението на проф. Христов, партията ВОЛЯ не участва в работата му !? Не участва, но се подписва за присъствие и заплата !? Хората наричат това гьонсуратлък и е в стотици пъти по- силно от дебилството, то е умишлено състояние, не е заболяване и родово увреждане ! Ето ви и още един разказ за масово и странно дебилство на правителствено ниво: Десетки „специалисти” и министри, заседават след катастрофите край Микре, причинени от лични, неправилни действия на щофьори . Лошо няма, имитират загриженост и съпричастие, а медиите угодно се тръшкат в кръг !

image

          Но вижте какво решават : В автобусите да има задължителни колани за всички !? Да има запис аудио -визуален с няколко камери, пазен в черна кутия (подобно на самолетите)!? Да е осигурена и мобилна спешна връзка, подобно на връзката, въведена насилствено в стотици хиляди асансьори, по- високи наказания и глоби при нарушения !?.... Всички тези „мерки” бъркат в джоба на превозвачите, облагодетелстват информационни фирми и производители, не решават нищо съществено ! Това е типичен пример за дебилно и корумпирано решаване на проблем, свързан със сигурността и живота на хората ! Забележете, нито една дума в посока на разума, световната практика, държавната инвестиция, инфраструктурата, която не влиза в сметките на ЕС ! Стотици пъти и 40 години съм пътувал по маршрута София -Търново. Сигурно ще умра преди да видя магистрала Хемус завършена !? Т.н. главен път София- Варна в действителност е селски път, спазващ модата отпреди 100 години - пътя директно да минава през населените места, помислете за Български извор, Брестница, Микре, Сопот .... Имам здрави нерви, но тези населени места определено ме изнервят с ограниченията и изненадите. После следва и един прав участък със странна, необезопесена бензиностанция и после чешма (без вода) с ограничения от 60 км, камери и пр... !? Магистралата Хемус решава тези проблеми, но много по малко ще струва обходния път на тези опасни участъци ! Дума не се казва и за по-сигурния и безопасен ж.п. транспорт, вместо да се развива конкурентно, той се приватизира, разграбва и унищожава !? В НС определено се лобира силно за ликвидацията му и подмяна с мръсния, рисков автотранспорт ! В много държави, при дълги маршрути на него се товарят коли и камиони, понякога излиза по-евтино и бързо !?

 image


         
Ако се върнем на анализите и констатациите на проф. Иво Христов, съмнението за близкото унищожение на България и българите, може твърдо да заключим - да ние страдаме от тежка форма на умствено увреждане и изоставане ! Като доказателство, може да вземем държавите от Вишеградската четворка, които се борят и отстояват националните си цели, развиват се с много по-бързи темпове от нас, имат национална чест и достойнство ! Тъжното е, че станахме за смях пред целия свят с продажност, послушание и самоунищожение ! За жалост ние нямаме нито вътрешни, нито външни лечители, хиените в кръг чакат агонията, днешните ни водачи са сред тях ! Характерно за нашите, че са избрани от народа свръхдемократично, което още веднъж показва тежката форма на дебилизация !

imageimage




Гласувай:
8



1. danielita - Позитивен, радостен дебил- глобалист !?
24.11.2017 18:39
Браво, деденце, точно така е! Един свестен човек да влезе в политиката и непременно ще го омаскарят. Затова стоя в чужбина, чувствам се безсилна да направя каквото и да е.
цитирай
2. dedenze - Не бива да се стои danielita, трябва да се действа !
24.11.2017 20:32
Разкажи на българите за твоята чужбина, за доброто и лошото там и дано разберат що е Родина !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467395
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031