Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2014 12:57 - Нещо по средата... като нищо
Автор: svetev Категория: Политика   
Прочетен: 2309 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 10.01.2014 10:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Напънала се планината пък родила.... мишка". Тази народна поговорка важи за усилията на медии, хейтъри и неадекватни варненски прокурори да окалят Волен Сидеров.
Само дето тези жалки плювачи и менторите им нямат въображение. Уж сензационният инцидент със Сидеров в самолета за Варна напомня под индиго за случилото се в полета на "Луфтханза". А "побоят", който депутата бил нанесъл на полицай със случката с друг полицай и баща му на автомагистрала "Тракия". Та кукловодите просто са смесили двата сценария и в нова опаковка, с нови кресльовци  ги поднасят на публиката.
Само че са забравили как завършиха въпросните два инцидента. "Луфтханза" се извини на българския депутат (не обратното!). А съдът оправада Волен Сидеров за случилото се на автомагистралата. Останаха излъгани, пародийни и попикани до уши, клеветниците на лидера на "Атака" и смешниците-юристи, завели дело срещу него.
Сега извън медийния, добре финансиран вой, извън кофите с просташки, нефелни обиди от платени блогъри и журналистически подлоги, нещата отиват към същия финал.
Тон за отстъпление даде Френското посолство. То бързо, бързо коригира изявлението си за инцидента като във втория вариант направи интересни редакции. Пропуснати са изразите "в пияно състояние" и "употреба на физическа сила". Значи такива не е имало или са недоказуеми.Остана само забележката, че депутат не трябвало да иска легитимация от лице с дипломатически имунитет. Вярно, но доста беззъбо, нали?
Ловя бас как в хода на разследването ще се окаже, че не Сидеров е ударил полицайчето. И заведеното дело отново ще зацикли и ще стигне до своя безславен финал. Виж патриотът Сидеров нищо чудно да заведе и отново да спечели делата срещу
машите в поредната клевета срещу личността му. Въобще не твърдя, че лидера на "Атака" невинен ангел. Дори подозирам с основание, че е "посъветвал" човека, обидил го в самолета и на летището.
Но който обижда автора на хиляди статии и предавания, журналистически награди и сума популярни книги на "простак" май заслужава повече от един юмрук. И потърпевшият го разбира щом не иска да подаде жалба и да плаче по сервилните тв-студия.
Че подобни мерзки, прости, елементарни и платени хулители ще получат и повече от един зад врата ги уверяваме аз и хилядите привърженици на партия "Атака" при това "искрено и лично".
Хайде, съдете ме, отрепки!



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. svetev - 2 факта!
08.01.2014 16:47
Само часове след като написах материала станаха ясни два прелюбопитни факта.
Първият, че пострадалият на летището многострадален младеж е на ръководна длъжност в Младежката организация на ..... ГЕРБ - Варна!
Втората, че според показанията на ударения полицай той "не видял" кой точно го удря.
Може на някои хора да не им харесва, но истината излиза неумолимо на бял свят.
цитирай
2. svetev - Логично!
09.01.2014 08:50
[quote=анонимен][quote=svetev]

и съмнително бързо ИСТИНАТА ИЗЛИЗА НА ЯВЕ.

Задавате ли си въпроса, ЗАЩО някои истини ТАКА а други ОНАКА.

Мисля, че отговорът на Вашата реплика е логичен. Плитка, зле скроена провокация от елементарни мозъци - истината бързо я опровергава.
Виж лъжите за светлото бъдеще на световния комунизъм или за западната прекрасна свобода и демокрация бяха по-хитро скроени и се усетихме как ни мамят след десетилетия!


цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: svetev
Категория: Спорт
Прочетен: 317194
Постинги: 108
Коментари: 114
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031