Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2023 09:16 - Подписката срещу Възраждане - директен поглед :
Автор: svetev Категория: Политика   
Прочетен: 3468 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.06.2023 11:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Доживяхме! "Здравите сили" от гей-парада започнаха във виртуалното пространство подписка за забрана на ПП "Възраждане". Обаче само кратък, но директен поглед върху нея демонстрира нагледно същността на въпросното мероприятие:
1. Състав на подписката
- Камерна откъм количествено измерение! До вчера подписалите се бяха около 5 хиляди (4626). Но с обоснованото предположение,че броят им ще се удвои, пак подписката е пълен провал. Та тя няма да бъде подкрепена дори от цялата общност на съществата с "нетрадиционна" сексуална ориентация като "Лесбийки против фашизма" и подобните на тях организации. А какво остава за все по-стопяващата се фенска маса на "доносниците" и "продажното племе"! В доста случаи двете групи: гей- лесбо и ПП/ДБ се припокриват, но това вече е друг въпрос.
- Ниско качество на подписалите - интелектуално и морално. На всяка страница от подписката има поне 4-5 лица (или задници?), общо около 1/4 от подписниците, които са пожелали данните им да бъдат скрити от публично показване. Тоест това са хора, страхуващи се да излязат с имената си под своята позиция против "Възраждане" - жалък, страхлив, дебилен човекопланктон.
Малко периферно впечатление, но сред подписалите има и доста емигранти. Подобни индивиди, които никога няма да се върнат в Родината, не се отучиха да дават акъл от хиляди километри какво да правим в България.
2. Мотивите
Плитки като умовете на своите създатели. В специалната графа, поставена за тази цел непрекъснато се повтарят лъжливи медийни клишета. "Възраждане" била "проруска" партия, защитавала чужди национални интереси. Проповядвала "екстремизъм" и "фашизъм". Доказателства естествено не са приложени освен несъстоялите се кинопрожекции в няколко града. Явно "умнокрасивите" много, ама много ги боли за провалените премиери на един недоносен педофилски филм.
3. Резултатите:
От правна гледна точка те са нулеви или "зеро", казано по любимия им западен образец. Никоя юридическа или държавна институция не би могла да вземе някакви мерки или законови решения въз основа на петиция във виртуалното пространство. А от нравствено-политически характер подписката е грандиозен гаф. Заради всичко казано дотук. И още, защото нейните създатели и поддръжници по комунистически образец искат забрана на всичко различно от техните възгледи, което не разбират и не проумяват с ограничения капацитет на "сивите, мозъчни" клетчици.
Но нека бъдем снизходителни! Какво друго да очакваме от "психодесните" и техните съюзници от гей-обществата освен поредното публично "изхождане" ? Както добре се изрази един "възрожденски" депутат - писмен парад на
идиотизма.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: svetev
Категория: Спорт
Прочетен: 319770
Постинги: 108
Коментари: 114
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930